Back to All Events

Modern shakespear


  • zuidplein theater (map)

Productiehuis FLOW keert terug met een gloednieuwe editie van FLOW spoken word gala, met dit keer een ode aan de grootste spoken word artiest aller tijden: William Shakespeare! Geniet van Rotterdamse woordkunst, comedy en live muziek op het eerste gemaskerde spoken word bal ter wereld.

De teksten van Shakespeare zijn tot de dag van vandaag relevant voor vele woordkunstenaars en hebben zelfs de grootste hiphop artiesten beïnvloed. Zijn invloeden zijn nog overal terug te vinden. Shakespeare is HipHop, Jazz en woordkunst in één.

Laat je door de FLOW-crew meevoeren met een spannende mix van middeleeuwse voordrachten tot teksten van Tupac Shakur!

De eerste 100 earlybird tickets (€ 10,- p.s.) geven gratis toegang tot een exclusieve pre-show en de beste zitplekken in de zaal! Op=op.